Knaagdieren

Bel ons direct!

Muizen

Wat doen wij als u belt omdat u hulp nodig heeft omdat u een muis heeft gezien of denkt dat er muizen zijn.

Allereerst zal de specialist van MdB ongediertebestrijding een grondige inspectie uitvoeren.
Hierin komt dan aan het licht waarom er een probleem is en hoe groot het probleem is.

 

  • Waarom zijn de muizen hier
  • Hoe komen ze hier
  • Wat kunnen we hieraan doen?

Een muis kan al binnenkomen door een opening van 0,5cm!
Door middel van een zeer uitgebreide inspectie kunnen wij bekijken via welke wegen de muizen naar binnen komen.
Naar aanleiding van de inspectie gaan we een behandelplan opstellen en zullen we dit met u bespreken.

Om te beginnen zullen wij door middel van afvangen/bestrijden zorgen dat de overlast sterk verminderd. Als de overlast is afgenomen of helemaal verdwenen is zullen wij in overleg met u beginnen met het dichten van de doorvoer openingen. In de meeste gevallen is het probleem op te lossen.

MdB ongediertebestrijding biedt graag een totaalpakket aan.

Ratten

Allereerst zal MdB ongediertebestrijding een grondige inspectie uitvoeren. Hierin komt dan aan het licht hoe groot het probleem is en waarom er een probleem is.

Is er een probleem met het riool? Dit dient opgelost te worden door een loodgieter, let wel dat er hierbij vaak overlast kan zijn van mot muggen.

Zijn er doorvoer openingen? Dit kan MdB ongediertebestrijding voor u in kaart brengen en u vertellen wat er gedaan dient te worden.

Zijn er problemen met een slechte afval regulatie in de buurt? Hiervoor kunt u in veel gevallen contact opnemen met de gemeente, afval diensten etc.

Naar aanleiding van de inspectie wordt er eerst een behandel plan opgesteld. Hierbij zal in veel gevallen begonnen worden met het afvangen/bestrijden van de ratten.

Nadat de aanwezige van ratten is afgenomen of helemaal verdwenen is zal MdB ongediertebestrijding met u de mogelijkheden in kaart brengen om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe ratten het pand kunnen betreden.

Wij zullen tijdens de inspectie al waarnemen via waar de ratten naar binnen kunnen komen. Samen zorgen wij er dan voor dat deze zogeheten doorvoer openingen afgesloten worden voor de ratten met speciaal wering materiaal.

Wenst u een bezoek van een MdB ongediertebestrijder om enkel de wering mogelijkheden te bekijken? Dit kan. Want voorkomen is beter dan genezen en in veel gevallen nog goedkoper ook!

Naast Muiderberg zijn wij onder andere ook actief in de regio Almere, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Bussum, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Lelystad, Naarden, Nijkerk, Putten, Soest, Spakenburg, Weesp.

Vandaag nog ongedierte laten bestrijden?