Ongediertebestrijding Lelystad

Dé ongediertebestrijder voor zakelijke en particuliere klanten in en rondom Lelystad.

Bel ons direct: 085 303 97 80

Huizen ongediertevrij gemaakt

Jaar ervaring

beoordeling

De vraag naar ongediertebestrijding in Lelystad is groot. Ook hier, in de poldergebieden, lopen namelijk muizen en ratten rond. Daarnaast vindt u hier houtworm, boktorren en wespen. Wilt u deze bestrijden, dan kan het goed voorkomen dat u een specialist nodig heeft. Schakel in dat geval MdB Ongediertebestrijding in. Wij komen dan naar Lelystad voor het verwijderen van wespennesten en het bestrijden van houtworm, muizenbestrijding, rattenbestrijding en meer. Wat kunnen wij vandaag voor u betekenen?

Ratten en muizen

Ongediertebestrijding Lelystad

Trippel, trippel… Iedereen kan ongewenst bezoek in zijn of haar huis ontvangen. In de vorm van ratten en muizen welteverstaan. Natuurlijk wilt u daar snel vanaf. Daarom kunt u – ook in Lelystad – MdB Ongediertebestrijding inschakelen voor rattenbestrijding en muizenbestrijding. Onze professionals komen naar u toe om een grondige inspectie uit te voeren. Hoe is het plaagdier bij u binnengekomen en hoe groot is het probleem? Daarna stellen wij een behandelplan op, voor het bestrijden van de ratten of muizen bij u in Lelystad. Dit bestaat uit het afvangen en bestrijden van de knaagdieren en het afdichten van nestelruimtes en in- en uitgangen.

Wat zeggen klanten over ons?

Lisse van de Groep
Lisse van de Groep
2023-11-25
Als het kon, zou ik tien sterren geven. Ondanks het vele sprayen, behandelen van de dieren, wassen, dweilen en stofzuigen bleven we maar vlooien tegenkomen op onze kat. We kwamen er niet vanaf. Toch besloten om Martijn in te schakelen en dat hadden we veel eerder moeten doen! Sindsdien geen vlo meer gezien. De service is super, Martijn kon twee dagen na mijn telefoontje al langskomen, de communicatie was top én het belangrijkste: de vlooien zijn drie weken later nergens meer te bekennen. Absolute aanrader. Dank je wel, Martijn!
A.D. Kristensen
A.D. Kristensen
2023-08-29
Ik heb zelden zo'n goede service gehad. Hele snelle hulp, ik heb aanwijzingen gekregen hoe ik een en ander zelf kan oplossen, uitgebreide inspectie, super vriendelijk en deze service was van de zaak. Er bestaan gelukkig ook nog vriendelijke en behulpzame bedrijven. Ik zou jullie tien sterren willen geven 🙂 Een absolute aanrader!
Priscilla Prado
Priscilla Prado
2023-06-04
Het is een jaar gelden dat hij kwam om de wespen weg te halen en ze zijn gelukkig nog steeds weg wij zijn er heel erg blij mee
Chan Gademan
Chan Gademan
2023-05-06
Heel eerlijk!
Barry Endstra
Barry Endstra
2023-04-06
MdB ongediertebestrijding geraadpleegd in verband met houtworm. In het rapport van de bouwkeuring kwam tevoorschijn dat wij actieve houtworm hadden in ons dak van het woonhuis en onze schuur. Na een zeer fijne inspectie waarin alles echt serieus goed uitgelegd werd en alles doorgemeten was kregen wij een vrijblijvende offerte. Het geheel voelde zo in orde dat we over gingen naar een afspraak, deze kon binnen 3 dagen meteen plaatsvinden! MdB is bijna de hele dag bezig geweest en na bijna een jaar geen sporen meer waargenomen. Wij zijn zeer tevreden!
Johan Spoor
Johan Spoor
2023-04-05
Succesvol en vakkundig een wespennest naast dakkapel verwijderd. Goede en snelle service
Jan Timmer
Jan Timmer
2023-03-29
In één keer alle wespen weg en niet meer terug gekomen. Toppie
Florian Stadler
Florian Stadler
2023-03-07
Prompt service. Threat was eliminated swiftly. Will call them again in case a new nest world be discovered.

Wespenbestrijding

Een ander type ongedierte dat wij vaak moeten bestrijden is de wesp. Deze zoemt vooral in de warme voorjaar- en zomermaanden door de Nederlandse natuur. In die periode komen wij regelmatig in Lelystad om wespennesten te verwijderen. De nesten bevinden zich namelijk niet alleen in de natuur, maar ook in en rondom woningen en bedrijven. Vliegen er steeds meer wespen af en aan vanuit uw schuur, spouwmuren of andere ruimtes? Dan bevindt zich daar zeer waarschijnlijk een wespennest. Wanneer dit voor overlast zorgt, kunt u ervoor kiezen om deze wespennesten in Lelystad te laten verwijderen door MdB Ongediertebestrijding. Ook voor het bestrijden van wespen in Lelystad staan wij namelijk voor u klaar. Wij streven ernaar om binnen 24 uur uw wespennest te verwijderen.

 

De service van MdB Ongediertebestrijding

De specialisten van MdB Ongediertebestrijding rijden regelmatig in Lelystad rond. Ze krijgen hier vaak de opdracht om wespen, houtworm, muizen of ratten te bestrijden. We leveren altijd de best mogelijke service. Dat betekent onder andere dat we snel ter plaatse zijn. Daarbij rekenen we geen kosten voor het voorrijden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u dan ook van deskundig advies voorzien. Heeft de ongediertebestrijding, die wij in Lelystad hebben uitgevoerd, niet het gewenste resultaat? Dan kunt u terugvallen op onze garantieregeling. Wij komen dan terug naar Lelystad om de rattenbestrijding, muizenbestrijding of insectenbestrijding af te maken.

 

Wat kost ongediertebestrijding in Lelystad?

Over de kosten voor ongediertebestrijding in Lelystad kunnen we in ieder geval het volgende zeggen: die zijn een stuk lager dan wanneer u de ongedierteplaag op z’n beloop laat. Neem bijvoorbeeld muizen en ratten. Deze knaagdieren zetten graag hun tanden in uw plinten, spullen, textiel, snoeren en natuurlijk de voedselvoorraad. Ook zijn zij beruchte verspreiders van allerlei ziektes, wat weer hoge ziekenhuiskosten kan opleveren. Bovendien zorgen ze voor stankoverlast, wat niet ten goede komt aan de eventuele verkoopwaarde van uw huis in Lelystad. De kosten voor muizen- en rattenbestrijding vallen daarbij in het niet. 

 

Vandaag nog ongedierte bestrijden in Lelystad?

Wespen, muizen, houtworm… wanneer zij in uw woning of bedrijfspand huishouden, dan wilt u ze ongetwijfeld door een professional in Lelystad laten bestrijden. Doet u dat niet, dan brengen zij uw gezin, uw pand en/of tuin ernstige schade toe. Voor het bestrijden van houtworm, muizen en ratten kunt u in Lelystad de hulp van MdB Ongediertebestrijding inschakelen. Neem hiervoor direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 085 303 97 80 of door het contactformulier in te vullen. Wat kan MdB Ongediertebestrijding voor u in Lelystad betekenen?

Vandaag nog ongedierte laten bestrijden?

Veel gestelde vragen over ongediertebestrijding in Lelystad

Wat kost een ongediertebestrijder in Lelystad?

De kosten voor een ongediertebestrijder in Lelystad variëren afhankelijk van het type ongedierte en de omvang van de plaag. MdB Ongediertebestrijding biedt transparante prijzen en een gratis inspectie om de omvang van de plaag vast te stellen, zodat de kosten duidelijk worden gecommuniceerd. Bel ons gerust.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Om ongedierte uit uw huis te houden, is het belangrijk om regelmatig schoon te maken, voedsel op te bergen in luchtdichte containers en gaten en kieren te dichten. MdB Ongediertebestrijding geeft advies op maat en biedt preventieve diensten om ervoor te zorgen dat ongedierte in Lelystad geen kans krijgt.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Tekenen van ongedierte zijn onder andere onverklaarbare geluiden, zichtbare uitwerpselen, knaagsporen, en onaangename geuren. MdB Ongediertebestrijding voert grondige inspecties uit om ongedierte vroegtijdig te detecteren en biedt een snelle en effectieve aanpak.

Welke soorten ongedierte kun je in Lelystad tegenkomen?

Veel voorkomende soorten ongedierte in huis zijn muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, en zilvervisjes. MdB Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het identificeren en bestrijden van diverse ongediertesoorten met behulp van veilige en doeltreffende methoden.

Wie betaalt ongediertebestrijding in Lelystad?

Over het algemeen zijn de kosten voor ongediertebestrijding de verantwoordelijkheid van de huiseigenaar of bewoner. In sommige gevallen kunnen verhuurders echter verantwoordelijk zijn, afhankelijk van de huurovereenkomst. MdB Ongediertebestrijding communiceert duidelijk over kosten en biedt passende oplossingen voor verschillende situaties.