Ongediertebestrijding Naarden

Uw ongediertebestrijder voor zakelijke en particuliere klanten in en rondom Naarden.

Bel ons direct: 085 303 97 80

Huizen ongediertevrij gemaakt

Jaar ervaring

beoordeling

Geknaag, gezoem of bent u gestoken? U heeft professionele ongediertebestrijding in Naarden nodig. Of u nu geteisterd wordt door wespen, houtworm, boktor, ratten of muizen, MdB Ongediertebestrijding komt bij u langs om het probleem op te sporen en op te lossen. Neem vandaag nog contact op om van uw plaag af te komen!

Snel van uw ongedierte in Naarden af

Ongediertebestrijding Naarden

Een belangrijk onderdeel van onze ongediertebestrijding in de regio Naarden is het bestrijden van wespen. Een wespennest kan vroeg in het jaar al voor onrust zorgen. Tijdens een barbecue in de tuin met vrienden of wanneer u de schuur aan het opruimen bent. Wij raden u aan om niet zelf aan de slag te gaan in Naarden met deze vorm van ongediertebestrijding. MdB Ongediertebestrijding komt graag binnen 24 uur na bellen langs. Onze specialisten nemen speciale wespenpoeder mee waardoor de wespen snel zullen verdwijnen.

085 303 97 80
Wespen, muizen en ratten bestrijden

Rattenbestrijding en muizenbestrijding doet u liever niet zelf, maar soms is dat toch nodig. Deze nare beestjes kunnen voor veel overlast zorgen. Meubels en kabels worden kapot gebeten en overal vindt u ontlasting. Wij geven u graag 4 tips voor ongediertebestrijding in Naarden, die u zelf kunt uitvoeren.

  • Rattengif plaatsen: Rattengif mag u alleen binnenshuis gebruiken en het lokaas plaatst u in dozen. Dit is de simpelste manier van ongediertebestrijding in uw woning in Naarden.
  • Klemmen: Deze klemmen zijn geschikt voor zowel binnen- en buitengebruik. Zet de klemmen op de plekken waar u de beestjes het meest ziet lopen.
  • Ultrasoon geluid: Dit apparaat zendt een ultrasoon geluid uit. Zodra de rat dit geluid hoort, zal hij wegvluchten. Dit apparaat is niet geschikt in combinatie met huisdieren zoals honden of katten.

     

  • Rattenval maken: De laatste tip op het gebied van ongediertebestrijding in Naarden is het maken van uw eigen rattenval. Op het internet vindt u genoeg inspiratie!

Professionele ongediertebestrijding in Naarden

Wij hopen dat de rust in Naarden na onze ongediertebestrijding wederkeert. U zit namelijk niet te wachten op ongenodigde gasten. MdB Ongediertebestrijding is al ruim 5 jaar actief in de regio Naarden. Ieder soort van ongediertebestrijding pakken wij aan. Naast wespen-, ratten- en muizenbestrijding zijn wij ook gespecialiseerd in het aanpakken van houtworm, kakkerlakken en bedwantsen. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 085 303 97 80 of door het contactformulier in te vullen. Met welke vorm van ongediertebestrijding kunnen wij u als inwoner van Naarden helpen?

 

 

Vandaag nog ongedierte laten bestrijden?