Vliegende insecten

Bel ons direct!
In de directe omgeving van mens en dier kunnen wespen bijzonder hinderlijk zijn, dit is meestal het geval aan het eind van de zomer en begin van de herfst, dit omdat de wespen dan opzoek moeten naar alternatieve voedingsbronnen omdat de natuur rond die periode minder voeding heeft.

Doordat er minder voedsel in de natuur (hun natuurlijke habitat verdwijnt) is trekken de wespen vaak naar de mensen toe omdat hier altijd wel wat te halen valt. Wespen worden rond deze tijd vaak ook agressiever omdat mensen allerlei capriolen uit halen om de wesp maar uit de buurt te krijgen.
Zoals bijvoorbeeld wild om zich heen slaan, gekke bewegingen maken en ontdekken de allernieuwste danspassen.

Wespen maken hun nesten vroeg in het voorjaar, vaak in schuren en/of in de spouwmuur van de huizen welke ze betreden via openingen in het metselwerk. Ook maken ze vaak nesten op andere plaatsen zoals op zolders, in de grond of in bijvoorbeeld opberg boxen in de tuin. Als een nest dichtbij wandelpaden zit kan deze vrij vroeg in het jaar al overlast opleveren

MdB Ongediertebestrijding zorgt dat u binnen 24uur na bellen al geholpen bent, wij werken in bijna alle gevallen met een poeder welke wij in de in en uitvlieg opening spuiten. Omdat wij telescooplansen hebben kunnen wij vanaf de grond ook op grote hoogtes werken.

Als wespenbestrijder zijn onder andere actief in de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere, Hilversum, Lelystad, Naarden en Weesp.

Vandaag nog ongedierte laten bestrijden?