Wespennest verwijderen Almere

Professioneel een wespennest laten verwijderen in of rondom Almere? Schakel MdB Ongediertebestrijding in!

Bel ons direct: 085 303 97 80

Huizen ongediertevrij gemaakt

Jaar ervaring

beoordeling

Wilt u een wespennest laten verwijderen in Almere? Bent u op zoek naar een professional? Dan zijn wij van MdB Ongediertebestrijding er voor u! Wespen maken hun nesten graag in het voorjaar, juist wanneer het zonnetje begint te schijnen en u vaker buiten bent. In schuren, op zolders maar ook tussen spouwmuren kunnen ze een plekje vinden. Heeft u te maken met een wespennest in Almere? Neem dan snel contact! 

Wespennest bestrijden Almere

Wespennest verwijderen Almere

Herkent u het verschil tussen een wesp en een bij? Een wesp kunt u herkennen aan zijn zwart gele strepen. Daarnaast houden wespen niet van het winterse weer en zijn daarom vooral in de zomermaanden actief. In de zomer gaan ze op zoek naar voedsel en bouwen ze aan hun nest. Dit is dan ook hét moment om het wespennest in Almere te verwijderen. Door MdB Ongediertebestrijding in te schakelen, weet u zeker dat het wespennest professioneel wordt verwijderd. Wij gebruiken speciale wespenpoeder die wij in de opening van het wespennest spuiten.

Wespen bestrijden

In Nederland, dus ook in Almere, zijn verschillende soorten wespennesten die bestrijdt kunnen worden. De limonadewespen zijn de meest voorkomende wespen. Er bestaan twee soorten limonadewespen: de gewone wesp en de Duitse wesp. Ze lijken ontzettend veel op elkaar, alleen de Duitse wesp onderscheidt zich door drie zwarte stippen op zijn kop. Wanneer u wespen gaat bestrijden, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Gaat u zelf aan de slag? Let er dan op dat wespenbestrijding het meest waardevol is in het voorjaar. In het voorjaar is de wespenfamilie nog niet zo groot. Daarnaast is het verstandig om het wespennest te verwijderen als de zon ondergaat in Almere. ‘s Avonds keren wespen namelijk terug naar het nest.

 

Direct wespen bestrijden in gemeente Almere?

Gaat u liever niet zelf aan de slag met het bestrijden van wespen? Dan is het tijd om in Almere de specialisten van MdB Ongediertebestrijding in te schakelen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 303 97 80 of vul ons contactformulier in. Wij kunnen al binnen 24 uur bij u op locatie zijn om aan de slag te gaan met wespenbestrijding. Het maakt niet uit waar u woont: MdB Ongediertebestrijding komt graag langs om uw wespennest in Almere te verwijderen!

 

Vandaag nog ongedierte laten bestrijden?