Wespennest verwijderen Lelystad

Professioneel een wespennest laten verwijderen in of rondom Lelystad? Schakel MdB Ongediertebestrijding in!

Bel ons direct: 085 303 97 80

Huizen ongediertevrij gemaakt

Jaar ervaring

beoordeling

Heeft u overlast door wespen? Laat dan het wespennest verwijderen in Lelystad. Het bezoek van de zwart-gele insecten kunnen vervelend zijn, omdat wespen behoorlijk agressief kunnen zijn. Wij van MdB Ongediertebestrijding kunnen u daarom helpen bij het bestrijden van wespen in Lelystad. Neem vandaag nog contact op!

Wespennest bestrijden Lelystad

Wespennest verwijderen Lelystad

Wanneer u een wespennest in Lelystad wilt verwijderen, kunt u het beste MdB Ongediertebestrijding bellen. Onze specialisten dragen speciale pakken tijdens het bestrijden van wespen en hierdoor lopen ze aanzienlijk minder risico op steken. Daarnaast maken wij bij MdB Ongediertebestrijding gebruik van speciale wespenpoeder, die wij in de ingang van het wespennest spuiten.

De bouw van een wespennest

Wist u dat wespen éénjarige insecten zijn? De meeste wespen sterven in het najaar, behalve de wespenkoninginnen. Rond april starten deze zwart-gele koninginnen aan de bouw van de nieuwe nesten. Halverwege mei verpoppen de eerste larven zich tot werksters. De werksters nemen de bouw over en voeden de nieuwe larven. U snapt het misschien wel: op deze manier wordt het nest groter en groter. Dit is een reden waarom u zelf niet aan de slag moet gaan met het verwijderen van het wespennest in Lelystad. U kunt hier namelijk verwondingen aan overhouden. Wespenbestrijding dient professioneel te gebeuren om ervoor te zorgen dat het nest uitgeschakeld wordt.

 

De zoektocht naar het wespennest

U hoort constant gezoem wanneer u in de tuin bent. Om MdB Ongediertebestrijding in Lelystad in te schakelen, moet u eerst weten waar het nest zich bevindt, zodat wij het wespennest kunnen verwijderen. Wij raden u aan om de vliegroute van de wesp te achterhalen. Waar vliegt hij heen? Vaak leidt dit u tot het wespennest. Tip! De meeste wespennesten bevinden zich op zolders, in de schuur en in spouwmuren.

 

In de regio Lelystad een wespennest verwijderen?

Wespen bestrijden kunt u het beste overlaten aan professionals. Zodra het wespennest verdwenen is, kunt u weer heerlijk genieten van uw vrije tijd. Wilt u dat er binnen 24 uur actie ondernomen wordt? Neem dan direct contact op met MdB Ongediertebestrijding door te bellen naar 085 303 97 80 of door het contactformulier in te vullen. Wij kunnen elk wespennest verwijderen, ook die van u in Lelystad!

Vandaag nog ongedierte laten bestrijden?