Ongedierte bestrijding voor uw bedrijf

Bel ons direct!

Als eigenaar van een bedrijf wil je te allen tijde alle risico’s zien te vermijden, ook ongedierte behoort tot deze risico’s. Gaat het nu om een actieve plaag of wil je liever dat preventief alles nagelopen wordt, dan bent u bij MdB ongediertebestrijding aan het juiste adres. Wij van MdB ongediertebestrijding hebben al jarenlang ervaring in vrijwel alle bedrijfssectoren. Van bakkers, slagers en Horecagelegenheden tot de grotere voedselindustrie, van kleinschalige kledingwinkels tot complete magazijnen. Niks is ons te gek en voor alles hebben wij oplossingen.

Afhankelijk van uw situatie maken wij een plan op maat, wij
houden alles netjes en keurig bij via een online logboek.

Wij zorgen voor een plan van aanpak om het probleem op te lossen, bestrijden eerst het probleem en zullen ook bekijken wat er eventueel gedaan kan worden om problemen in de toekomst te voorkomen.

Door middel van rapportages bent u altijd op de hoogte wat er zich afspeelt in en om uw pand, zijn er hygiëne adviezen? Zijn er wering mogelijkheden? Zijn er andere zaken waardoor ongedierte in uw pand kan komen?

Klein weringsmaatregelen treffen wij altijd tijdens de bezoeken en zullen geen extra kosten met zich meebrengen, zijn er grotere(bouwkundige) gebreken, dan gaan wij altijd in overleg.

24/7 monitoring door gebruik van smart vallen.

Wilt u ook een muisvrij bedrijf?