ZWAMBESTRIJDING

Uw zwambestrijder voor zakelijke en particuliere klanten.

Bel ons direct: 085 303 97 80

Huizen ongediertevrij gemaakt

Jaar ervaring

beoordeling

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de bestrijding van zwammen in uw huis? Dan bent u bij MdB Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Zwammen kunnen namelijk veel schade aan uw huis en gezondheid aanrichten en dienen zo snel mogelijk bestreden te worden.Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze en expertise in de zwambestrijding. Direct onze expertise nodig? Schakel ons dan nog vandaag in!

Zwammen in huis

Zwambestrijding

Als u last heeft van zwammen in uw huis, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Zwammen verspreiden zich namelijk snel en kunnen veel schade aan uw huis veroorzaken. Zo kan houtwerk verrotten en ontstaan er vochtplekken op uw muren. Bovendien zijn zwammen slecht voor uw gezondheid en kunnen ze allergische reacties veroorzaken.

 

Oorzaken van zwammen in uw huis of bedrijf

Zwammen zijn schimmels die vaak groeien op hout, met name naald- en loofbomen. Ze kunnen het vocht uit het hout onttrekken, wat langzaam maar zeker leidt tot afbraak en zelfs tot verpulvering van het hout. Dit kan gevaarlijk zijn voor de stabiliteit van houten constructies in woningen en kantoorpanden. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van zwammen, waaronder:

– Beperkte lichtinval
– Hoge temperaturen
– Hoge luchtvochtigheid
– Slechte ventilatie
– Slechte isolatie

Wanneer bijvoorbeeld een kelder vochtig en slecht geïsoleerd is, kunnen er snel zwammen ontstaan op houten balken.

Om de groei van zwammen te voorkomen, kan je de bovengenoemde risicofactoren verminderen. Bijvoorbeeld door het verbeteren van ventilatie en het vergroten van lichtinval in verschillende delen van het huis of bedrijf. Het controleren van gebieden met slechte ventilatie, isolatie of belichting kan ook helpen bij het voorkomen van zwammen.

Het verlagen van het vochtgehalte in huis en het direct bestrijden van vochtplekken en lekkages kan ook helpen om zwammen te voorkomen. Als er veel houten constructies in huis zijn, is het raadzaam om deze te behandelen met duurzame middelen om ze te behouden en te beschermen tegen zwammen.

Zwamsanering: Onze werkwijze

Bij MdB Ongediertebestrijding hebben wij jarenlange ervaring in de bestrijding van zwammen. Onze specialisten gaan altijd grondig te werk en zorgen ervoor dat de zwammen op de juiste manier worden bestreden. Dit gebeurt op de volgende manier:

Inspectie:
Allereerst voeren wij een grondige inspectie uit om te bepalen om welke soort zwam het gaat en hoe groot de besmetting is. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak.

Behandeling:
Vervolgens wordt de besmetting aangepakt door middel van de juiste behandeling. Hierbij wordt er rekening gehouden met de omvang van de besmetting en de soort zwam.

Nazorg:
Tot slot bieden wij nazorg aan om er zeker van te zijn dat de zwammen volledig zijn verdwenen en er geen verdere schade aan uw huis ontstaat.

 

Waarom MdB Ongediertebestrijding?

Bij MdB Ongediertebestrijding staan wij garant voor kwaliteit en expertise. Onze specialisten zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de zwambestrijding. Bovendien werken wij uitsluitend met de beste materialen en middelen om de zwammen op een effectieve en duurzame manier te bestrijden. Daarnaast bieden wij ook garantie op onze werkzaamheden, zodat u zeker weet dat u bij ons in goede handen bent.

Vandaag nog ongedierte laten bestrijden?