Wespennest verwijderen Naarden

Professioneel een wespennest laten verwijderen in of rondom Naarden? Schakel MdB Ongediertebestrijding in!

Bel ons direct: 085 303 97 80

Huizen ongediertevrij gemaakt

Jaar ervaring

beoordeling

Wespen kunnen in de zomer en vroege herfst bijzonder actief zijn en zorgen vaak voor veel overlast. Ook in Naarden en omliggende gebieden zijn wespen een bekend fenomeen. Niet alleen kunnen ze irritant zijn, maar ze kunnen ook agressief worden, wat kan leiden tot pijnlijke steken. En voor mensen met wespenallergie betekent een wespensteek meer dan alleen pijn. Hoe dan ook, de noodzaak voor wespenbestrijding in Naarden kan hoog én acuut zijn. Heeft u op korte termijn een wespenbestrijder nodig, die uw woning of bedrijf snel wespenvrij maakt? Neem dan contact op met MdB Ongediertebestrijding.

Wespennest bestrijden Naarden

Wespennest verwijderen Naarden

Wespennesten worden vaak vroeg in het voorjaar gebouwd en kunnen zich op verschillende plaatsen in en rondom uw pand in Naarden bevinden, zoals op zolders en in daken, in schuren, spouwmuren of zelfs in de grond. Als een nest zich dicht bij wandelpaden bevindt, kan het al vroeg in het jaar overlast veroorzaken. Vindt u in of om uw huis of bedrijfspand een wespennest, verwijder deze dan niet zelf! Voor uw veiligheid en die van uw omgeving, schakel direct MdB in voor het verwijderen van uw wespennest in Naarden.

MdB Ongediertebestrijding is binnen 24 uur bij u

Een van onze specialiteiten bij MdB Ongediertebestrijding is het verwijderen van wespennesten. Onze experts zorgen ervoor dat u binnen 24 uur na uw oproep geholpen wordt. Omdat we dichtbij zitten, zijn we zeer snel bij u in Naarden voor wespenbestrijding.  We maken gebruik van speciaal wespenpoeder dat we rechtstreeks in de in- en uitvliegopeningen van het nest spuiten. Met onze telescooplansen kunnen we zo nodig op grote hoogtes werken om zelfs de meest moeilijk bereikbare nesten aan te pakken.

Meer dan wespenbestrijding in Naarden 

Naast wespenbestrijding in Naarden bieden we ook oplossingen voor andere soorten ongedierte. Allerhande knaagdieren, vliegende insecten, kruipende insecten en insecten die hout aantasten; geen enkel plaagdier zal u meer plagen als MdB Ongediertebestrijding is geweest. 

Onze servicegebieden

MdB Ongediertebestrijding bedient zowel zakelijke als particuliere klanten in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Zodoende zijn wij altijd beschikbaar om u te helpen met het bestrijden van uw wespenprobleem in Naarden. Is wespenbestrijding zo snel mogelijk nodig, bel ons dan op 085 303 97 80. Voor minder urgente gevallen kunt u eerst een offerte aanvragen, die u binnen een dag van ons ontvangt.

Kenmerken van wespen

De wespen die het meest voorkomen in Nederland zijn de Gewone Wesp en de Duitse Wesp. Ze lijken qua uiterlijk sterk op elkaar en hebben vergelijkbare levenscycli. Deze wespen behoren tot de papierwespensoort vanwege de papierachtige nesten die ze bouwen.

Hoe ontstaat een wespennest?

Een wespennest begint met de bouw van een steel door het koninginnetje, gevolgd door de bouw van rijen cellen rond de steel. In deze cellen legt de koningin eitjes, waaruit larven komen. Deze larven worden gevoed door de koningin met fijngekauwde insecten. Na verloop van tijd worden de larven volwassen werksters, die de taken in het nest overnemen.

De ontwikkelingscyclus van de wesp

De ontwikkelingscyclus van wespen begint in april, wanneer jonge koninginnen de basis van hun nest bouwen. Na verloop van tijd verpoppen deze larven tot volwassen wespen. De werksters bouwen het nest verder uit en voeden de koningin en nieuwe larven. In juni en juli worden onbevruchte eitjes gelegd waaruit mannetjes en nieuwe koninginnen voortkomen.

Waar vindt u wespennesten?

Wespennesten kunnen overal worden aangetroffen, zowel binnen als buiten het huis. Binnen kunnen ze zich bevinden op zolders, in de spouwmuur, in slaapkamers en zelfs in schoorstenen. Buitenshuis nestelen ze zich vaak in struiken, heggen, bomen, boomstronken of in de grond.

Wespen als nuttige insectenbestrijders

Hoewel wespen soms overlast veroorzaken, spelen ze ook een rol als nuttige insectenbestrijders. Ze voeden zich met muggen en andere geleedpotigen, waardoor ze helpen bij het reguleren van insectenpopulaties.

Veiligheid en wespengedrag

Wespen zijn over het algemeen niet gevaarlijk, maar ze kunnen steken als ze bedreigd worden. Een wespensteek kan pijnlijk zijn en allergische reacties veroorzaken. Wees vooral voorzichtig als wespen in de buurt van uw huisdieren komen, want deze kunnen gestoken worden. In geval van steken in de mond of keel, zoek onmiddellijk medische hulp.

Wespenbestrijding in Naarden door MdB

Bij MdB Ongediertebestrijding begrijpen we de ernst van wespenproblemen en staan we klaar om u te helpen. We zorgen ervoor dat uw huis weer wespenvrij wordt, zodat u in alle rust van de zomer en herfst kunt genieten zonder wespenoverlast.

Vandaag nog ongedierte laten bestrijden?